Apie vieno nelokalaus kraštinio uždavinio teigiamas tikrines funkcijas - Pečiulytė, Sigita; Štikonas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Šiame straipsnyje analizuojamos Šturmo–Liuvilio uždavinio su viena nelokaliąja dvitaške kraštine sąlyga teigiamos tikrinės reikšmės ir tikrinės funkcijos. Gauti rezultatai palyginami su aprašytais G. Infante straipsnyje [1].