Interpoliacijos metodas kvaternioninėms Bezier kreivėms - Zube, Severinas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2018)
Darbe yra aprašytas racionalios kvaternioninės Bézier kreivės interpoliacinis uždavinys. Pagrindinisdėmesys yra sutelktas į kvaternionines konikes. Gautos sąlygos, kada jos guli trimatėje erdvėje, kasyra svarbu taikymuose.
Keywords: kvaternioninės kreivės; kvaternioninės kreivės, interpoliacijos