Kubinių algebrinių skaičių multiplikatyvusis priklausomumas - Drungilas, Paulius; Klimavičius, Linas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2017)
Šiame darbe nagrinėjamas kubinių algebrinių skaičių multiplikatyviojo priklausomumo klausimas. Įrodoma, kad egzistuoja be galo daug algebrinių skaičių α, su kuriais aibė {α + x | x ∈ Z} yra multiplikatyviai priklausoma.