Apie RSA parašo ant Pajė šifrogramos saugumą - Mihalkovich, Aleksejus; Sakalauskas, Eligijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2016)
Darbe nagrinėjamas Pajė asimetrinis šifravimas ir RSA parašas. Kadangi abu algoritmai turi homomorfiškumo savybę, tai šie algoritmai gali būti panaudoti kartu teisėtam parašui ant tam tikrosšifrogramų kambinacijos gauti. Mūsų tikslas yra parodyti, jog šių algoritmų kombinacija užtkrina atsparumą pasirinktos žinutės ir pasirinktos šifrogramos atakoms.