Diskreti ribinė teorema periodinei Hurvico dzeta funkcijai. II - Rimkevičienė, Audronė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2016)
Straipsnyje gauta diskreti ribinė teorema periodinei Hurvico dzeta funkcijai apie tikimybinių matų kompleksinėje plokštumoje silpnąjį konvergavimą. Yra nurodytas ribinio mato pavidalas. Įrodymas remiasi sekų tolygaus pasiskirstymo moduliu 1 savybėmi