Matematinių metodų lyginamoji analizė efektyvaus populiacijos dydžio nustatymui - Molyte, Alma; Urnikyte, Alina; Kučinskas, Vaidutis (Lietuvos matematikos rinkinys, 2016)
Darbe nagrinėjami du matematiniai metodai, t. y. McEvoy ir Mezzavilla–Ghirotto, kurie skirti nustatyti efektyvųjį populiacijos dydį. Atlikta gautų rezultatų lyginamoji analizė.