Šturmo ir Liuvilio uždavinio su nelokaliąja integraline kraštine sąlyga charakteristinės funkcijos nuliai ir poliai - Skučaitė, Agnė; Štikonas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2015)
Straipsnyje pateikiami nauji rezultatai, gauti tiriant diferencialinio Šturmo ir Liuvilio uždavinio su nelokaliąja integraline kraštine sąlyga spektro struktūrą. Pateikti nauji rezultatai, aprašantys nulių, polių ir pastoviųjų tikrinių reikšmių pasiskirstymą ir priklausomybę nuo parametrų ξ1 ir ξ2.