Antrosios eilės diskrečiojo uždavinio su nelokaliosiomis daugiataškėmis sąlygomis defektas - Paukštaitė, Gailė; Štikonas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2015)
Šiame darbe yra nagrinėjami keli antrosios eilės diskretieji uždaviniai su nelokaliosiomis daugiataškėmis sąlygomis ir pateikiamos gautos išvados apie jų defektą.