Kompleksinių sistemų teorijos taikymas fiziologinių duomenų tyrime - Bikulčienė, Liepa; Poderienė, Kristina; Butkevičiūtė, Eglė; Landauskas, Mantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2015)
Straipsnyje pristatomi dinaminės sistemos komplekiškumo vertinimo metodas, pagristas Hankelio matricų rangu, ir vidinių ryšių tarp sistemos elementų dinamikos nustatymo metodas, naudojantis specialiomis matricomis. Pateikiamos šių metodų naudojimo galimybės bei trumpai pristomas projektas CareWare, skirtas nešiojamų jutiklių ir jų sistemų vystymui.