Baigtiniai sekvenciniai skaičiavimai tiesinio laiko teiginių logikai - Alonderis, Romas; Pliuškevičius, Regimantas; Pliuškevičienė, Aida (Lietuvos matematikos rinkinys, 2015)
Straipnyje nagrinėjami du temporalinės žinių logikos sekvenciniai skaičiavimai, vienas su invariantine taisykle, o kitas su ciklinėmis aksiomomis. Įrodoma, kad šie skaičiavimai yra ekvivalentūs, korektiški ir pilni.