Antrosios eilės diskrečiųjų nelokaliųjų uždavinių defekto klasiﬁkacija - Paukštaitė, Gailė; Štikonas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2014)
Šiame darbe yra nagrinėjamas antrosios eilės diskrečiojo uždavinio su dviem nelokaliosiomis sąly-gomis defektas. Pateikta defekto klasiﬁkacija diskrečiojo uždavinio matricos eilučių bei stulpelių atžvilgiu.