Oilerio konstantos gamma belogaritmio skleidinio tikslumas - Mačys, Juozas Juvencijus; Banys, Rimas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2014)
Remiantis Oilerio asimptotiniu skleidiniu, tiriamas Oilerio–Maskeronio konstantos $γ$ belogaritmio skleidinio tikslumas. Nustatyti konstantos $γ$ aproksimacijų šio skleidinio dalinėmis sumomis paklaidų rėžiai. Skaičiavimo rezultatai visiškai atitinka šiuos rėžius.