Biojutiklių signalo pusėjimo konstantos skaičiavimas, naudojant reakcijos-difuzijos lygtis - Katauskis, Pranas; Ivanauskas, Feliksas; Laukevičius, Sigitas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2014)
Naudojant matematinį modelį, aprašantį amperometrinių biojutiklių veikimą, tiriamas vieno ir dviejų sluoksnių biojutiklių tariamos Michaelio konstantos ir difuzijos modulio ryšys.