Tarpukario Lietuvos matematikos programų palyginimas su 1912 m. Vokietijos žemės Viurtembergo matematikos programomis - Ragalytė, Birutė; Paukštienė, Alma (Lietuvos matematikos rinkinys, 2019)
Straipsnyje lyginamos tarpukario Lietuvos matematikos programos su Vokie-tijos žemės Viurtembergo matematikos programomis. Pateikiama, kokią įtaką programų turiniui padarė Kleino idėjos.
Keywords: matematikos programos; Kleino idėjos; tarpukario Lietuvos matematika