Oro temperatūrų ekstremaliųjų reikšmių indekso branduolinis įvertis - Jokimaitis, Arvydas; Petronaitis, Darius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2017)
Straipsnyje gautas maksimalių oro temperatūrų Lietuvoje pasiskirstymo parametro, vadinamo ekstremaliųjų reikšmių indeksu, branduolinis įvertis.
Keywords: ekstremaliųjų reikšmių indeksas; branduolinis įvertis