Galvosūkis ar matematinis uždavinys? - Mačys, Juozas Juvencijus; Sušinskas, Jurgis (Lietuvos matematikos rinkinys, 2016)
Straipsnyje aptariama, kuo skiriasi matematinis uždavinys, programavimo uždavinys ir galvosūkis. Pateikiamas nagrinėjamo matematinio uždavinio detalus sprendimas.
Keywords: galvosūkis; sudoku; kakuro; matematinis uždavinys