Informacinių technologijų mokytojų rengimo iššūkiai - Petkus, Tomas; Kurasova, Olga (Lietuvos matematikos rinkinys, 2014)
Šiame straipsnyje analizuojamos informacinių technologijų mokytojų rengimo problemos ir iššūkiai. Tiriamos priežastys, darančios įtaką katastrofiškai mažėjančiam skaičiui stojančiųjų į programas, kurias baigę turi teisę dirbti informacinių technologijų mokytojais.
Keywords: informacinės technologijos; mokytojų rengimas