Gilaus ir paviršutiniško matematikos mokymosi raiškos tendencijos KTU - Novikienė, Regina; Matiukaitė, Rasa (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Mokslininkai [3, 5] teigia, kad gabus vaikas gali būti tas, kuris anksti suprato, kaip reikia mokytis ir vartoja į analizę nukreiptą mokymosi stilių. Todėl mokėjimas mokytis gali būti esminis studento sėkmės veiksnys. Straipsnyje norima išsiaiškinti, kiek plačiai gilaus mokymosi strategijos yra paplitę tarp KTU studentų ir kokie išoriniai bei vidiniai faktoriai tam trukdo.
Keywords: gilus mokymasis; paviršutiniškas mokymasis