Debesų kompiuterijos paslaugų taikymas e. mokymesi - Lieponienė, Jurgita (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Straipsnyje remiantis įvairių autorių darbais apžvelgiama debesų kompiuterijos paslaugų svarba e. mokymesi, nagrinėjami debesų kompiuterijos paslaugų tipai. Apžvelgiamos kiekvieno debesų kompiuterijos paslaugų tipo paslaugos ir vertinamos jų taikymo galimybės e. mokymesi.
Keywords: e. mokymasis; e. mokymosi sistema; debesų kompiuterija