Testo užduočių sunkumo analizės patirtis: kai kurių mokyklinės matematikos uždavinių sunkumas - Krylovas, Aleksandras; Kastickaitė, Joana (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Straipsnyje aprašoma autorių daug metų taikoma studentų matematinių žinių tikrinimo metodika, naudojant testus su išlygiagretintais uždarojo tipo klausimų variantais. Pristatoma testo užduočių sunkumo analizės patirtis, nagrinėjamas kai kurių mokyklinės matematikos uždavinių sunkumas.
Keywords: žinių tikrinimo testai; klausimo sunkumas; matematikos dėstymas