5–8 klasių mokinių problemų sprendimų gebėjimų ugdymas „Kengūros“ vasaros stovykloje - Kašuba, Romualdas; Rudalevičienė, Regina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Šiame straipsnyje nagrinėjami ir aptariami kai kurie uždavinių sprendimo vasaros stovyklose galimybės ir ypatumai.
Keywords: uždavinių siūlymo specifika; skaitinė konkretybė ir natūralių uždavinių prieinamumas; sprendimo strategija ir platesnis kontekstas