Mažosios tėvynės atspindžiai puošnesnės sąlygos uždaviniuose - Burneikaitė, Rima; Kašuba, Romualdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Nagrinėjama, kaip labai artimi žmogui dalykai gali atsispindėti sprendžiamuose uždaviniuose.
Keywords: galimi uždavinių patrauklumo didinimo būdai; Mažoji Tėvynė; puošnesnė; uždaviniai; sąlyga