Neapibrėžtumo įtaka AHP metodo vertinimams - Vinogradova, Irina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Straipsnyje yra nagrinėjami nuotolinio kurso mokymo medžiagos kokybei įtakojančių kriterijų vertinimas. Darbo tikslas yra supažindinti su neapibrėžtumo įtaką AHP metodo vertinimams taikant nuotolinių kursų kokybei nustatyti. Darbe lyginami intervalinis ir taškinis svorių nustatymo metodai grupiniams vertinimams atlikti.
Keywords: nuotolinis kursas; AHP metodas; neraiškieji skaičiai; kokybės vertinimas; grupinis vertinimas