IKT taikymo mokant ir mokantis matematikos IV klasėje poveikio mokinių pasiekimams tyrimas - Gesevičienė, Vilma; Mazėtis, Edmundas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Siekiant išsiaiškinti informacinių ir komunikacinių technologijų (IKT) taikymo edukacinėje ir mokymosi aplinkose sąsajas su matematikos pasiekimais, buvo atliktas šių technologijų taikymo poveikio IV klasės mokinių matematikos pasiekimams tyrimas. Straipsnyje pristatomi pagrindiniai šio tyrimo rezultatai.
Keywords: pradinė mokykla; IKT taikymas; mokinių matematikos pasiekimai; poveikis