Apibendrintosios Gryno funkcijos antrosios eilės diskretiesiems uždaviniams su nelokaliosiomis kraštinėmis sąlygomis - Paukštaitė, Gailė; Štikonas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Straipsnyje yra nagrinėjamos apibendrintosios Gryno funkcijos antrosios eilės diskretiesiems uždaviniams su nelokaliosiomis kraštinėmis sąlygomis, kuomet yra nepatenkinta būtinoji ir pakankamoji diskrečiosios Gryno funkcijos egzistavimo sąlyga ir nelokaliosios kraštinės sąlygos yra užrašytos tiesiniais funkcionalais.