Jungtinė ribinė teorema najųjų formų dzeta funkcijoms - Misevičius, Gintautas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Straipsnyje įrodyta jungtinė ribinė teorema kompleksinėje plokštumoje naujųjų formų dzeta funkcijoms.