Išreikštinės skirtuminės schemos pseudoparabolinei lygčiai su integraline sąlyga - Jachimavičienė, Justina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Išreikštinės skirtuminės schemos pseudoparabolinei lygčiai su integraline sąlygaŠio straipsnio tikslas – išnagrinėti trisluoksnes išreikštines schemas pseudoparabolinei lygčiai su įvairiomis, tame tarpe nelokaliosiomis, kraštinėmis salygomis. Taip pat, pateikti skaitinių eksperimentų rezultatai.