Svarbiausios konstantos tikimybių teorijoje - Mačys, Juozas Juvencijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Apžvelgiama svarbiausių matematikos konstantų vieta tikimybių teorijos kursuose, aptariama šiandieninė tų konstantų teorijos būklė.
Keywords: Oilerio–Maskeronio konstanta; skaičius π; skaičius e; iracionalumas; tikimybių teorija