Hibridinės logikos formulių transformavimas - Norgėla, Stanislovas; Petrauskas, Linas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Aprašytas tranzityvios ir refleksyvios hibridinės logikos H(@) formulių transformavimas į disjunktų aibę.
Keywords: hibridinė logika; disjunktas