Tarpukario Lietuvos matematikos egzamino užduočių analizė - Ragalytė, Birutė; Paukštienė, Alma (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Straipsnyje apžvelgiamos tarpukario Lietuvos algebros, trigonometrijos ir analizės egzaminų užduotys. Analizuojama, kokie buvo pateikiami uždaviniai egzaminų metu ir kokių matematinių žinių reikėjo jiems išspręsti.
Keywords: tarpukario Lietuvos matematikos egzaminai; algebros egzamino užduotys; trigonometrijos egzamino užduotys; analizės egzamino užduotys