Kokios matematikos reikia būsimajam vadybininkui? - Saldauskienė, Jovita (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Straipsnyje nagrinėjamos aktualios matematikos dalyko studijų problemos kolegijoje. Aptariamos įžvalgos dėl matematikos dalyko dėstymo socialinių mokslų krypčių studijų programas pasirinkusiems studentams. Atlikta analizė atskleidžia tolesnes matematikos studijų kokybės tobulinimo paieškos kryptis.
Keywords: taikomoji matematika; programa; studentai; studijos