Integralų geometrinė interpretacija - Puriuškis, Gintaras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Straipsnyje pateikiama kreivinių integralų geometrinė interpretacija. Pirmojo tipo kreivinis integralas interpretuojamas kaip tam tikro cilindrinio paviršiaus trimatėje erdvėje plotas, o antrojo tipo kreivinis integralas kaip to paties paviršiaus projekcijų į atitinkamas koordinatines plokštumas plotų suma.
Keywords: kreivinis integralas; geometrinė interpretacija