Matematinės analizės pradmenų dėstymo vidurinėje mokykloje klausimu - Apynis, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Straipsnyje nagrinėjami matematinės analizės pradmenų dėstymo vidurinėje mokykloje didaktiniai aspektai.
Keywords: daugianaris; funkcija; išvestinė; matematinė analizė; riba