Hiperpaviršių kreivumai - Navickis, Kazimieras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Šiame darbe nagrinėjami n-matės Euklido erdvės hiperpaviršių kreivumai. Išvedamos formulės pagrindinių kreivumų simetrinėms funkcijoms apskaičiuoti.
Keywords: hiperpaviršius; Gauso kreivumas; vidutinis kreivumas