Glaustinių paraboloidų šeimos - Navickis, Kazimieras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Šiame darbe nagrinėjamos trimatės Euklido erdvės paviršių vienparametrinės glaustinių paraboliodų šeimos.
Keywords: paviršius; glaustinis paraboloidas; paviršių šeima