Tolygus pasiskirstymas n-mačiame tore - Misevičius, Gintautas; Kryžienė, Birutė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Tiriamas tam tikrų n-mačio toro endomorfizmų generuotų sekų ribinis pasiskirstymas. Gautas rezultatas apibendrina ankstesnius autorių rezultatus.
Keywords: tolygus pasiskirstymas; n-mačio toro endomorfizmai