Analizinės ir tikimybinės skaičių teorijos tyrimai Šiaulių universitete - Šiaučiūnas, Darius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Straipsnyje apžvelgiami analizinės ir tikimybinės skaičių teorijos tyrimai vykdyti Šiaulių universitete.
Keywords: Dirichlė eilutės; dzeta funkcija; multiplikatyvioji funkcija; ribinė teorema; silpnasis konvergavimas; universalumas