Apibendrintų matų sąsūkos - Padvelskis, Kazimieras; Bikelis, Algimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Darbe nagrinėjamos nepriklausomų atsitiktinių dydžių tikimybinių skirstinių sąsūkos. Sąsūkų palyginimui gauta asimptotinė formulė, kurioje yra panaudotos apibendrintų matų  sąsūkos.
Keywords: sudėtinis Puasono skirstinys; Bergstremo tapatybė; Grigelionio asimptotinis skleidinys