Rekurentinis algoritmas spektrui įvertinti - Kazlauskas, Kazys; Kazlauskas, Jaunius; Petreikytė, Gintarė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Pasiūlytas rekurentinis algoritmas spektrui įvertinti. Nagrinėjamas algoritmo efektyvumas bei pateikiami eksperimento rezultatai.
Keywords: spektro įvertinimas; atvirkštinė matrica; rekurentinis algoritmas