Ciklinės neigimo antecedente taisyklės specializacija intuicionistinės propozicinės logikos fragmento sekveciniam skaičiavimui - Alonderis , Romas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Straipsnyje yra pateiktas būdas kaip galima išsprėsti ciklinės neigimo antecedente taisyklės specializacijos problema intuicionistinės propozicinės logikos fragmento be neigiamos implikacijos sekvenciniam skaiciavimui.
Keywords: sekvencinis skaičiavimas; ciklinių taisyklių specializacija