Matematikos profesoriui Kazimierui Vyteniui Kabailai (1929–1992) 80 metų - Jasiūnas, Henrikas; Verikaitė, Vitolda (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
K.V. Kabailos gyvenimo apžvalga.  Bibliografinis sąrašas. Disertantai. Diplominių darbų mokslinis vadovas.
Keywords: kompleksinio kintamojo funkcijų teorija; diferencialinės lygtys