Kengūros konkurso apžvalga - Mačys, Juozas Juvencijus; Sušinskas, Jurgis (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Straipsnyje aptariamas 2009 m. Lietuvos Kengūros konkursas  ir jo užduotys.
Keywords: gabiųjų vaikų ugdymas; Kengūros konkursas