2009 metų Europos studentų matematikos olimpiada - Dzindzalieta, Dainius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Šiame darbe mes apžvelgiame 2009 metų Vojtech’o Jarnik’o tarptautinės  matematikos varžybas, kurios vyko Čekijoje, Ostravos mieste.  Mes taip pat pateikiame įdomesnes užduotis ir paprasto uždavinio sprendimą.
Keywords: olimpiada; Europos; studentų