Matematines analizės kursas technikos universitete - Banys, Rimas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Pateiktos kelios pastabos apie matematinės analizės dėstymą techniškajame universitete ir keletas pavyzdinių užduočių.
Keywords: matematinė analizė; išvestinė; integralas; artutiniai įverčiai