Teksto redaktorių MS Word 2003, MS Word 2007 ir OpenOffice Writer 3.0 naudojamumo palyginimas - Andziulienė, Beatričė; Jucys, Žilvinas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Siekiant sprėsti ugdymo proceso ergonomines problemas, ugdymo procese aktualu naudoti ergonomiškas darbo priemones. Straipsnyje pateikiami ugdymo procese plačiai naudojamų teksto redaktorių naudojamumo tyrimo, atliekant veiklos eksperimentą,  rezultatai.
Keywords: teksto redaktoriai; naudojamumo vertinimas; veiklos eksperimentas; ugdymo procesas