Vieno stacionariojo uždavinio su nelokaliomis sąlygomis Gryno funkcijų savybės - Roman, Svetlana; Štikonas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Šiame straipsnyje mes nagrinėjame Gryno funkcijos savybes stacionariajam uždaviniui su 4-taškėmis nelokaliosiomis sąlygomis. Tyriama šių funkcijų priklausomybė parametrų ξ ir γ atžvilgiu. Pateikti Gryno funkcijų graﬁkai su įvairiais parametrais.
Keywords: stacionarusis diferencialinis uždavinys; Gryno funkcija; nelokaliosios kraštinės sąlygos