Imčių ir baigtinių visumų analizė - Turkuvienė, Jurgita; Bikelis, Algimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Straipsnyje nagrinėjamos asimptotinės imčių iš baigtinių visumų tikimybinių skirstinių savybės.
Keywords: baigtinė populiacija; Apelio polinomai; Bernulio imtis