Kvazigardelinių skirstinių analizė - Bikelis, Algimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Darbe yra nagrinėjami tikimybiniai skirstiniai, kurių charakteringosios funkcijos yra beveik periodinės funkcijos.
Keywords: beveik periodinės funkcijos; racionalioji bazė