Informacinių ir komunikacinių technologijų diegimo į Lietuvos švietimą strateginių tikslų ir uždavinių analizė - Dagienė, Valentina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Straipsnyje glaustai aptariami atlikto tyrimo, skirto informacinių ir komunikacinių technologijų diegimo į Lietuvos švietimą  2005–2007 metų strategijos priemonių įgyvendinimo analizei, rezultatai. Šis tyrimas nagrinėjo pačios strategijos ir jos įgyvendinimo programos tikslus ir uždavinius, taip pat uždavinių priemonių rodiklius. Pateikiamos pagrindinės išvados ir siūlymai.
Keywords: informacinės technologijos; IKT diegimas švietime; strateginės nuostatos; strateginiai tikslai