Apie geresnio gydymo būdo parinkimą - Mikalauskas, Kęstutis; Eidukevičius, Rimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Šiame straipsnyje nagrinėjamas geresnio gydymo būdo parinkimo nuosekliosios analizės metodais uždavinys. Pasiūlyta ir išnagrinėta nauja procedūra. Gauti rezultatai rodo, kad pasiūlytoji procedūra kai kuriais atvejais duoda geresnius rezultatus.
Keywords: klinikiniai tyrimai; taisykė „žaidžia nugalėtojas“